2009-11-16 15:18:08• hírek • Szatmar.ro

Bronzot szerzett Nagyváradon az Unio

Az utánpótlás cselgáncs - ob.-n 24. érmét szerezte a szatmári klub.

A harmadik helyen végzett a Szatmárnémeti Unio csapata a Nagyváradon megrendezett cselgáncs országos csapatbajnokságon, miután a kisdöntőben legyőzte a Campulung csapatát.

A hétvégén megrendezett torna első napján a klasszikus cselgáncsban nem indult a szatmári csapat, ám ez nem azt jelenti, hogy nem volt szatmári induló. Pándi Karola a Nagyvárad színeiben indult „kölcsönben" és a csapatot aranyéremhez segítette. Cristian Seres szintén „kölcsönben" a Nagybányai Libertyt erősítette százszázalékos teljesítményének köszönhetőn csapata a harmadik helyen végzett.

Vasárnap aztán földharc (ne waza) szakágban is összemérték erejüket a felek, az Uniót Seres (55kg.), Takács Márk (73kg), Tróba Helmuth (73kg) és Kovács Richárd (+73 kg.) képviselte. A szatmáriak remekül szerepeltek, előbb Seres és Tróba győzelmével 2-1 arányban legyőzték a Libertyt, majd ugyanilyen arányban múlták fölül Pitestet (Seres és Kovács győzelmével). Seres az elődöntőben is hozta a győzelmét, ám csapattárai ezt nem tudták teljesíteni, Csíkszereda jutott a fináléba, az Unio pedig a kisdöntőbe. Itt viszont nem okozott gondot a győzelem Campulung ellen (3-0), így az Unio megszerezte 24. érmét országos bajnokságokon.

Említsük még meg, hogy a Nagybányának kölcsönadott Pándi ezüstérmet nyert csapatával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: